Over mezelf

Hallo warme ziel, mijn naam is Katya, ik ben gehuwd en  mama van 2 prachtige kinderen en samen met de steun van mijn hele gezin heb ik van mijn passie, om mensen te kunnen helpen, mijn beroep gemaakt.

 

Hoe het zover is gekomen... wel, ik neem je even mee...

Het borrelde al even maar het moment om aan een opleiding te beginnen kwam maar niet, tot  het jaar 2020, het coronajaar, het gaf mij de kans om te gaan bijscholen dus waarom zou ik mij niet gaan specialiseren in de professionele voetreflexologie.

 

De onrustige periode heeft mij inzicht gegeven, het was een welgekomen geschenk die mij ook veel over mezelf heeft geleerd maar mij vooral heeft laten nadenken over de waarde van het leven dat we leven, hoeveel stress en onrust er onder de mensen heerst, hoeveel nood men heeft aan ontspanning maar vooral dat onze gezondheid het allerbelangrijkste is in ons leven. Een holistische kijk op onze gezondheid gepaard met gezonde voeding en de hulp van moeder natuur is al een eeuwenoude manier om het lichaam te helen daar waar we soms geen uitweg meer zien.  

 

 Mensen helpen, een luisterend oor zijn voor zij die het nodig hebben, zorg dragen voor de zwakkere en kwetsbare onder ons, dat is mijn passie, mijn doel in het leven, het werk dat ik het liefst van alles doe, zorg dragen voor anderen.  Maar ook zorg dragen voor mezelf door o.a. yoga, meditatie en mij verdiepen in de werking van kristallen.

Dit gaf mijn leven een positieve wending.

 

Mijn opleiding als professioneel voetreflexoloog bij Golden Feet te Hasselt is dan ook het beste wat me ooit is overkomen op gebied van een deskundige opleiding en begeleiding,  want wat is er mooier dan iemand te kunnen laten genieten van een volledige ontspanning en eveneens het lichaam te ondersteunen in een genezingsproces dankzij de drukpunten massage op de voeten, want je voeten zijn een weerspiegeling van je hele lichaam.

 

Ik hoop dan ook om jou op weg te kunnen helpen, om jouw lichaam te stimuleren om het verstoorde evenwicht te herstellen op lichamelijk maar ook op geestelijk vlak, want dat is wat voetreflexologie met je doet.  

 

Dank je wel voor je vertrouwen in mij en van harte welkom in mijn praktijk...

 

Liefs Katya Arrigucci

 

Mijn opleidingen:

*Professioneel voetreflexoloog (3jaar) BEVO

*Cranio-sacraal combi lichaam & voetreflexologie

*De Chinese 5-elementenleer - meridianenleer

*VRT (verticale reflex therapie)

* Chakra's 

* Baby en kinder reflexologie (Carine)

* Hielspoorbehandeling (Total Health)